Tandkroner og broer

Vi udfører alle former for tandkroner og broer.

En krone er nødvendig, hvis tanden er svækket af en stor fyldning eller rodbehandling. Eller hvis en del af tanden knækker. Knækker der kun lidt af tanden, kan man lappe den med plast. Men mangler der en stor del af tanden, vil en krone være nødvendig for at genskabe tandens form og funktion.

Krone er en hætte af metal, typisk en guldlegering, og ovenpå metalhætten pålægges keramik for at få det til at ligne en naturlig tand, heraf navnet metalkeramik krone. Det er denne type krone, som vi laver flest af. Der findes også helkeramiske kroner, som kun er lavet af keramik og som ikke er helt så stærke som metalkeramiske kroner. Dem anbefaler vi næsten kun til fortænder, hvor tyggetrykket ikke er så højt, men hvor kosmetikken er vigtigere.

Vi bruger udelukkede danske teknikkere, fordi da er man sikker på hvad der bliver anvendt af materialer. Vi giver rabat, hvis du får lavet flere kroner i samme omgang.

En bro erstatter en manglende tand. For at lave bro skal man slibe på nabotænderne. Det kan være ok, hvis nabotænderne alligevel trænger til kroner, men hvis de er intakte, er det en bedre idé at få lavet et implantat. Læs mere under implantater.

Kontakt os for flere informationer om priser og muligheder.

 

Kontakt os


 

phone 31 41 06 62 
phone 36 16 06 62

Udfyld nedenstående kontakt-formular og vi svarer dig tilbage hurtigst muligt.