Tandlæge Hvidovre

LEDER DU EFTER EN GOD TANDLÆGE NÆR HVIDOVRE?


     At vælge den rigtige tandlæge er en vigtig beslutning, som man ikke må overlade til tilfældighederne. Tandlægen, og dennes klinik, skal ose af professionalisme, men skal samtidig være et hyggeligt sted, hvor man kan føle sig godt tilpas, særligt hvis man har tendens til tandlægeskræk. Det er altså vigtigt, at undersøge hvilke tandlæger der ligger i ens område, og derefter træffe beslutningen om hvem man vil sætte sin lid til. Dine tænder skal gerne holde hele livet – så det er ikke her, man skal gå på kompromis. Bor du i Hvidovre og søger du en god tandlæge, der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov, så er Tandlæge Mariam Jabeen et oplagt valg!


Fokus på den enkelte patient

Hos Tandlæge Mariam Jabeen ved vi, at det ikke er alle, der er lige glade for at gå til tandlægen. Mange lider af direkte tandlægeskræk, og derfor forsøger vi altid at skabe en tryg ramme for dit besøg. Vi tager udgangspunkt i den enkelte patients ønsker og behov, og hvis du lider af tandlægeskræk, skal du ikke være bange for at fortælle os det. Sammen skal vi nok finde en god løsning, så du igen kan få flotte tænder, helt uden skræk og rædsel. Vores klinik har en hyggelig atmosfære, og hos os kan du altid være sikker på, at du er i gode hænder. 


Vores behandlinger

Udover almindelige tandeftersyn, gør vi os det også i forskellige tandbehandlinger, som fx tandblegning, fjernelse af visdomstænder og behandling af paradentose. Lige meget hvilken form for behandling du har brug for, kan du dog altid være sikker på, at få den bedste service – til den mest fordelagtige pris. Vi garanterer dig personlig service i hyggelige lokaler, hvis det lyder som noget for dig, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 36 16 06 63. Udover dansk taler Mariam også fransk, urdu, punjabi og engelsk, så mon ikke vi kan finde ud af at lave en aftale?


Her finder du os

Vores skønne tandlægeklinik ligger på Valby Langgade 28, 2500 Valby, en adresse du nemt når med enten bil eller offentlig transport. Hvis du vælger offentlig transport fra Hvidovre Station kan du stå på B-toget mod Farum Station og stå af på stoppet Valby Station. Fra stationen er der en kort gåtur på ca. 600 meter til du når klinikken. Alt i alt tager det altså mindre end 15 min at komme til vores klinik fra Hvidovre – nemmere bliver det ikke.

Kontakt os


 

phone 31 41 06 62
phone 36 16 06 62


Udfyld nedenstående kontakt-formular og vi svarer dig tilbage hurtigst muligt.

Praktiske oplysninger

Tandlæge Mariam Jabeen
Valby Langgade 28
2500 Valby
Cvr: 28470088

Tlf: 31 41 06 62
Tlf: 36 16 06 62
E-mail: mariam.jabeen@gmail.com

Åbningstider

Mandag: 9:00 - 17:45
Tirsdag: 9:00 - 17:00
Onsdag: 9:00 - 15:00
Torsdag: 8:15 - 15:00
Fredag: 9:00 - 13:00

Tandlæge Hvidovre

Find os

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.